Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir küme ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hin izlem fail bir firmayız.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına allıkınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim kabil) ve size geliştirilmiş ve daha şahsi özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken daha yeğin bir deneyim yaşamanızı esenlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapları herhangi bir pres veya aşiyan sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok şayan maliyetlidirler; yakışır korumaya ehil olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının akim olduğu tek bir örnek yeterlidir!

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine yangın kapısı sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page